Keskus Fotoalbum Nagi Album.ee Toru

Logi sisse

Unustasin parooli   Sisene ID kaardiga
  Login with facebook
teeline69: Esimene leivategu. Seesamiseemnetega ja teisel ka rosinad lisaks.

Esimene leivategu. Seesamiseemnetega ja teisel ka rosinad lisaks.

Ahjusoojad, veega kastetud.:)

12. märts 2010
aare linamaa
ja arvan,et otsas kõik aga isuäratavad küll
12.03.2010 11:38
Madis Press
niuts!....
12.03.2010 11:38
teeline69
Kolm pätsi, ei ole otsas. Tegin ainult juuretise ja rukkijahuga..
Lisasin pisut indiaani soola ja -suhkrut. Päris looduslähedased seega, jahu oli Kalewi eesti rukkijahu..
12.03.2010 11:44
tiiumalken
Ja sa saidki need valmis?? Ära kõike nahka pista, uudishimu on suur...äkki satungi sinnakanti. Kas sa juuretist ikka sõpradele järele ka jätsid??
12.03.2010 11:48
teeline69
Panin pallikese kõrvale, hakkan vähehaaval kasvatama......
12.03.2010 11:52
Eliko Klamp
Tubli tüdruk!Oma tehtud leib on ikka parem,sest siia oled ka omad head mõtted ja soovid sisse pannud:)
12.03.2010 13:56
teeline69
Ikka. Ma veidi ikka närvitsesin ka, lugesin internetist ja mõtlesin, et kuidas ise teha. Oluline on, et ilma pärmi ja nisujahuta.
12.03.2010 14:00
Madis Press
nojah.....
12.03.2010 14:04
Eliko Klamp
Ma ka sain sügisel juuretise ja nüüd ikka paar korda nädalas teen.Meresoola ja fariinisuhkrut panen ja kui meeldib teraleib,siis võid seemnesegu ka sisse panna või köömneid.Võimalusi palju ja teed sellist,millist tahad:)
12.03.2010 14:07
teeline69
Just. Saab katsetada....
12.03.2010 14:09
kalle kirsipuu
Sooja leiba....
12.03.2010 15:48
Madis Press
IRW... De Luxe!:D
12.03.2010 16:08
Ebe-Aus
Mmmmm mõnus oma tehtud:)
12.03.2010 16:17
Marjuliis Heering-Lavanoux
Sooja leiba, môtelge... Olen ka teinud ise leiba, aga mitte juuretisega. Siin on saada valmis kuiva pärmiga jahusegud leiva valmistamiseks, aga juuretisega valmistatu vastu need ei saa.
12.03.2010 16:23
Tiia Liivik
tahaks kah leiva tegemist proovida, aga mõttest pole kaugemale jõudnud:) kuigi head rukkijahu ostsin kah juba ära...
12.03.2010 17:02
orav67
me teeme tavaliselt saia kodus,leiba polegi teinud siiani,küll aga pirukat plaadil.
12.03.2010 17:06
teeline69
Tiia, milline on hea rukkijahu? Ma ka uurin poes selel pilguga ja internetist loen kogemusi. Õige leib käib ilma pärmita. Janika, proovi leivategi ka ära.
12.03.2010 17:11
orav67
tavalises ahjus oleks kindlasti parem,meil elektriga.aga mine tea ehk kunagi proovimegi...
12.03.2010 17:13
teeline69
Mina tegin elektripliidi praeahjus, seal hea reguleerida.
12.03.2010 17:34
Ehana
olen juba paar kuud leivatagemisega tegelenud, ja võin öelda, et meie rukkijahu kvaliteet pidi palju kõikuma, seepärast lasen aegajalt tuua soomest, see jahu ei vea alt. Kuigi kasutan ka eesti jahusid. mahejahu on ,muidugi hullult kallis, ja värvi ja maitse andja linnaseekstrakt paneb ka vahel ohkama üle 50 krooni pudel. Aga hea see leib muidugi ka tuleb jamis vahva, ei lähe kunagi hallitama. Võib ka kilekotis seista kasvõi kuu aega - ei mingit hallitust. Vaid taheneb järjest enam. Ah jaa, targad õpetasid, et elektripliidi ahju on siivitav veenõu põhja peale panna, et liiga ei kuivataks. Paljudel ikka seda ehtsat puuküttega leivaahju tagakambris kasutada on.
12.03.2010 19:13
Ehana
soovitav, mitte siivitav:)
12.03.2010 19:14
teeline69
Ma kastsin veega mitu korda ja veenõu oli ka sees.
12.03.2010 19:15
Madis Press
Jessas, ega gaasiahjust nagunii ei ole tolku... aga mis ma targutan, vaatan pilti ehk hakkab kergem, sest seda ka EI TEE, et päts kaenlasse ja päkkadele valu...
12.03.2010 19:25
Eve Aigro
tubli leivategu ja hää näeb välja!!!
12.03.2010 20:04
teeline69
Huvitaval kombel on täna maitse parem kui eile.
12.03.2010 20:06
[järgmised kommentaarid]
Kommenteerimiseks pead olema sisse logitud.
Kaamera:
Fujifilm FinePix S1000fd
Kuupäevad:
pildistatud 11. märts 2010  
üles riputatud 12. märts 2010
Statistika:
vaatamisi 979  
Õigused:
avalik  
Kõik õigused autorile
Lisavõimalused:
Saada fotode esilehele: Saada sõnum:
nagi esileht 14396996
numbrile 13011 Uhe sonumi hind 0.6EUR
Täpsemad parameetrid (EXIF) ...

Foto on albumites »